2023 m. Geriausi biudžetiniai išmanieji telefonai su kokybiška kamera pagal ekspertus

Norintieji įsigyti išmanųjį telefoną su puikiomis fotografavimo galimybėmis, tačiau nenorintieji mokėti 1000 eurų už naujausią „iPhone“, turi alternatyvų. „Android Authority“ ekspertai išrinko 6 biudžetinius telefonus, kurie pasižymi puikiomis kameromis.

6 biudžetiniai telefonai su geriausiomis kameromis:

  1. Pixel 7a: Geriausias pasirinkimas neviršijant 500 eurų ribos. Šis modelis turi 13 ir 64+13 megapikselių kamerų derinį ir patentuotus vaizdo apdorojimo algoritmus, kurie padaro jį išskirtiniu tarp konkurentų.
  2. Galaxy A54: Už 400 eurų siūlo 50 MP pagrindinę kamerą, 12 MP itin plataus kampo jutiklį ir 5 MP makro kamerą. Šis modelis sukuria aukštos kokybės nuotraukas ir vaizdo įrašus.
  3. Galaxy A34: Puikus pasirinkimas už mažiau nei 350 eurų. Su 48 MP pagrindine kamera, 8 MP itin plačiu fotoaparatu ir 5 MP makro kamera, šis telefonas yra idealus fotografijos entuziastams.
  4. Motorola Moto G73: Už mažiau nei 250 eurų šis modelis pasižymi geriausiomis fotografavimo galimybėmis savo kainų segmente. 50 MP pagrindinė kamera užtikrina kokybiškas nuotraukas net esant prastam apšvietimui.
  5. Galaxy A14: Už 150 eurų šis telefonas turi 50 MP pagrindinę kamerą, kuri pasižymi puikiu portreto režimo atpažinimu ir spalvų perteikimu.
  6. iPhone SE (2022): Nors turi tik vieną 12MP galinį jutiklį, jis išlieka vienas geriausių biudžetinių telefonų su kamera ir yra pigiausias iPhone rinkoje. Nuotraukos yra aiškios, spalvos tikslios, o naudojimasis kamera yra paprastas.

Šie biudžetiniai telefonai su kokybiškomis kameromis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško ekonomiško varianto su gera nuotraukų kokybe.

Posted in Telefonų remontas, naujienos.